heeeeeei


Madcon - Freaky like me


Herregud, jeg suger i å blogge. Har skjønt at det ikke er helt min greie.. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg lager meg nye blogger hele tiden og sier at jeg skal skjerpe meg og blogge hvertfall 2-3 innlegg hver dag. Det har jeg ikke kjangs til. Ihvertfall ikke med den hverdagen jeg har. Hvis dere leser lenger ned, så skjønner dere sikkert hvorfor.

Jeg kommer ikke til og slette denne bloggen, for plutselig får jeg en periode der jeg har veldig lyst til og blogge og da har jeg til og med kanskje fått med et kamera(!!!). Venter fortsatt..  Har tatt veldig lang tid nå, så skal be pappa si ifra. 

Om jeg får et nytt kamera eller kjøper meg et speilrefleks, så skal det nok bli mer blogging. Er ikke noe gøy og blogge uten et kamera, siden da får jeg ikke tatt bilder til det som passer til innlegget, og da blir det kjedelig for dere å lese. Er ikke akkurat gøy og legge ut bilder som ikke har noe med innlegget, og som er tatt for en stund siden.

Skal prøve og få blogga litt innimellom ihvertfall :) Vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det nå, men det er mange! Skjerpings! 

chr1stinee

Én kommentar

m0ve

17.nov.2010 kl.19:47

Du MÅ legge ut bildet av hvordan du er med reggis, har ikke sett deg med den enda!! Savner å gå i klasse med deg også da vettu<3

Skriv en ny kommentar

hits