Immunforsvaret mitt suger!

Sånn seriøst, jeg har et helt tragisk immunforsvar. Kroppen min tåler ingenting, og det går meg sykt på nervene. Som jeg skrev i forrige innlegg var jeg i bursdag i går. Og da gikk vi litt ut for å få litt luft, og da begynte jeg å fryse litt. Men tenkte at det går bra, så jeg ble ute lenger, istedenfor å gå inn. Og når jeg og Henriette skulle gå hjem fra bursdagen, var det også litt kaldt, men vi skulle jo ikke gå så langt, så tenkte det samme som forrige gang at det går bra. 

Men når vi kommer hjem, er både jeg og Henriette blitt forkjøla, og jeg våkner i dag med forkjølelse, hodepine og vondt i kroppen. Ble med i barnebursdagen, og der gikk det veldig bra, helt til slutten. Da var jeg så sliten og hadde så vondt i hodet at jeg trodde jeg skulle dø. Neida, men dere skjønner hva jeg mener. Og når jeg kom hjem sov jeg i 2 timer og våkna opp med feber. 

Så jeg lærte hvertfall en ting da, at jeg ikke kan gå ut med for lite klær (ikke missforstå, jeg gikk i kjole) og at kroppen min ikke tåler så mye som jeg trodde. Og det suger!

Tommel ned for sykdom..Men, hva skjer i kveld?

5 kommentarer

Charlotte

21.aug.2010 kl.21:14

uff da:( god bedring!:D<3

Zazu / Helene Watne \

21.aug.2010 kl.21:19

uff da :( jeg skal kanskje ut med noen venner <3

Christine Engebretsen

22.aug.2010 kl.12:28

takk :p

Juliane Andersen

22.aug.2010 kl.16:13

god bedring <3

Johanna

22.aug.2010 kl.22:46

God Bedring <3

Skriv en ny kommentar

Christine Engebretsen

Christine Engebretsen

13, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits