Innkjøp fra byen

Heisann.
Idag har jeg så og si gjort noe hele tiden. Har derfor ikke rukket å blogge, beklager. Men jeg sto opp rundt 09.00 og ordnet meg, så tok jeg bussen og dro til byen med Sara. Der skulle jeg møte mamma siden jeg skulle kjøpe ny skolesekk, nytt penal og nye ting til skolen. 

Jeg var også med Sara til frisøren, siden hun skulle farge håret sitt. Når vi var ferdig, dro vi og spiste på mc'donalds, der møtte vi Ina og Amalie. Så satt vi og prata litt med dem ogsånn, før vi gikk inn i byn igjen, og da kjøpte jeg meg litt småting, som jeg tenkte dere skulle få se. Ikke noe store greier assa, men litt tilbehør. Og ja, jeg har fått strøm på kameraet, så innkjøpet fra Tyrkia kommer imorgen, siden nå må jeg snart legge meg, med tanken på at det er skole imorgen. Er vell ikke bare jeg som synes sommerferien har gått fort? Her er hvertfall innkjøpet.Armebånd fra glitter Ringer fra GinaTricot


Øredobber fra GinaTricot


Øredobber fra Glitter


Buksethigts(?) fra Pieces 

Herregud, beklager kvaliteten på bildene mine. Blir helt flau jeg.... Hvis det er noe jeg skal spare til nå, så er det speilrefleks! Hahha, så tragisk.. Jaja, men dere fikk jo hvertfall sett hva jeg kjøpe da, selvom du kanskje ikke ser det så godt!

4 kommentarer

Elise

17.aug.2010 kl.22:23

så fine <3 søt blogg <33

Helene Watne

17.aug.2010 kl.23:05

så fint :) <3

Johanna

18.aug.2010 kl.07:32

enig, synes sommern har gått fort !!

Fint innkjøp ;do!

CYNTHIA! < 3

18.aug.2010 kl.17:20

fint< 3333

søt blogg < 33

Skriv en ny kommentar

Christine Engebretsen

Christine Engebretsen

13, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits